mandag 14. februar 2011

Tjänare!

Endelig var tiden inne for å reise avgårde med jobben på studietur! Reisemålet var Åre i Sverige, og det var en superklar gjeng som møtte opp på Sola kl 05.45 fredags morning!

Vel framme i Åre, etter en liten tur innom systembolaget, sjekket vi inn på Copperhill, og Yes du gjettet riktig, det er Stordalens hotell! Og hvilket hotell! Kan rett og slett ikke beskrive det, men anbefaler alle som har muligheten om å besøke det en eller annen gang! Dere vil ikke angre! :) Lei gjerne en suite, perfekt for nachspiel!



Å få tiden til å gå i Åre er null problem. De fleste som reiser dit suser nedover i en av de 113 løypene fram til de tar inn på Europas hotteste afterski, men det finnes også andre aktiviteter. Scooter, hundespann, isfiske, herje ute i snøen, hoppe i hotellsenga, spa eller kanskje bare nyte en god lunsj ute i guds frie natur? Whatever you want!

Trenger du mer informasjon, ta en titt på www.visitare.se

Å være i Åre er en opplevelse for seg selv, men å kunne oppleve den med verdens beste kollegaer er enda bedre! Tusen takk alle i Bergenshagene for ei (tross alt) fantastisk helg! Dere er absolutely fabulous! <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar