mandag 7. mai 2012

Fantastiske Voss!

Hvert år reiser vi på tur sammen med jobben, og ikke da bare de som jeg jobber med her på Sola, men alle sammen fra hele firmaet. En herlig anledning til å bli bedre kjent med alle de andre som også har verdens beste jobb!

Flyet gikk fra Sola airport tidlig lørdags morning, og videre fra Flesland var det buss til VOSS! Det må jo nevnes at på flyet holdt Annbjørg av setet ved siden av til en kjekk ung mann! Og jeg ble ganske sjalu da han faktisk kom inn og satte seg der - på vei til Bergen på jobb for TV2-sporten! (Om han er ung og kjekk var vel oppe til diskusjon, men kjendis er kjendis!)

Vel framme på Voss etter evigheter på bussen tok vi inn på magiske Fleischers hotell, som rett og slett så ut som et eventyrslott. Og hvem vil vel ikke bo på et slott? ingen! Men viktigere enn det, så er det jo slik at hver gang man kommer til en ny plass, så må man utforske plassen og lære litt lokalkunnskap! Fra før av visste jeg at Kari Traa er fra Voss, så da var det obligatorisk med en tur innom hennes egen butikk der. I tillegg lærte vi at JA, de har vinmonopol på Voss! Lokalkunnskap - check!



Siden dette var en tur i regi av vår arbeidsgiver, må vi jo ha et lite input av noe faglig. Eli Karin guidet oss gjennom to interessante timer med fugleperspektiv, kommunikasjon og den lille personen i hjørnet av firkanten! Og vi lærte at det er bedre med en god trekant, enn en ond sirkel!

På hotellet har de svømmebasseng, og neida, det er ikke kaldt der! I tillegg har de boblebad, pluss et speil som er out of order :) For de som ønsker å ta seg en svømmetur i bassenget uten å bli våt i håret - IKKE hopp ut i bassenget! Selv om du tror du klarer å lande med hodet langt over overflaten, er dette neppe tilfelle.

Etter vorspiel på hotellrommet og aperitif i pianobaren var vi superklare for fireretters middag. Nå er jeg ikke helt hundre prosent sikker på hva vi egentlig spiste, men en ting vet jeg derimot - De HAR tequila i baren! Og man kan kjøpe så mange som man vil! Tenk det du! Mye drikking, dansing og fliring senere krøp vi under dyna for noen timers søvn! Eller de fleste gjorde ihvertfall det, mens noen fant alternative plasser for å sove litt. Menmen, søvn er søvn!

Mange minner rikere tok vi fatt på turen hjemover søndags formiddag, og jeg takker alle i Bergenshagene for ei helt fantastisk helg! Gleder meg allerede til neste år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar